Tuesday, August 4, 2009

Hasilnye....

Jot Down by Mummy Dasy at 3:24 PM
Minggu lepas me cerita pasal ini
semalam dah dapat parcel dari IR-KoreaDeco
kul 2pm tepat posmen anta.....
budak kat ofis cakap "Ko order bulu tangkis ke ape"
miahaha banyak ah bulu tangkis.

cantik sungguh bungkusannye hehehe
me siap simpan, mana tau ada kegunaan lain

ni hasilnye setelah ditepek di dinding
hahaha menjadi gak umpan ku kena pada Daneen
dia yang cbuk bile time nak tido malam tadi
dia xde katil hanya tilam single pastu cantum ngan queen
tuk Mummy bile time Ayah keje malam.
Napa cantum coz minah ni tido bertawaf ok pastu sebelum tido,
harus ah Mummy temankan dia tido dulu.
Kalau Ayah keje malam Mummy tido ngan Daneen,
tapi kadang² Mr.Hubby pun tido kat situ gak.
Melalak & mengamuk macam ape dia malam tadi.
Macam kena rotan okey pujuk² tak jalan,
last² Mummy naik angin amik hanger eksen jek nak pukul
terus senyap pastu tertido. Ha tau takut.
Ingat dia jek leh ngamuk meradang² bagai, Mummy pun leh gak.
Menjadi gak plan Mummy nak suh dia tido katil sendiri.
Tapi bila dia dah tido tu menyesal lak rasa x belikan dia,
tapi nak beli camne dia xde katil.
dan dan tu gak pagi² bangun ajak beli katil.
Hahaha tunggu bile ayah x keje ye kite cari katil....
[Note : Mr.Hubby jgn mungkir janji lak]


head4_edited-1

8 yang membebel:

Siti @ nurie said...

lawa lah..tapi mmg kecik je eh?..he he he

mummy_ayu said...

cantik ye..napa tah amik gambar time gelap? mesti lagi cantik...mahal tak?

yuyee cap limau said...

akak kecik ke sticker tu??kite pon da tempah gak tapi tak smpai lagi

Mama Qaseh said...

Wah dh bli ya..tk aci laa..
Ni yg auntie jeles nie bilik dak tu dh lawa..

Mummy Dasy said...

Siti >> tulah pasal tgk gambo beso t kecik jek size A4

Mummy Dasy said...

mummy_ayu >> hikhikhik x menjadi dah try tp xleh gak

Mummy Dasy said...

yuyeecalimau >> Yap kecik... tp cute smpikan PakUsu dia merengek gak suh belikan

Mummy Dasy said...

Mama Qaseh >> hahaha jangan jeles... ni ngah cari tuk Daneen lak tp kena beli katil dulu

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea