Tuesday, August 4, 2009

Jauhkanlah

Jot Down by Mummy Dasy at 9:53 PM
Di serang cir** bir**, dah erpuluh kali kuar masuk jumpa Mr.T.
Beserta vomit, asal batuk terus jumpa Mr.T,
pastu la ni rasa cam nak demam lak, badan dah seram sejuk.
Kalau tak kurang gak tengahmalam harus gi check-up.
Jauhkan ah dari penyakit yang tak diingini.
AMIN


head4_edited-1

9 yang membebel:

Jade said...

minta2 takde ape2 yg x elok la aie..

get well soon ;)

Fiza's said...

jgn lupa makan ubat n rehat secukupnya

ibu_umairah said...

jauhkan lah segala penyakit!!!!!for your kids kalau ape2 terus je jumpa pakar kanak-kanak.....senang!!!

shahliza94 said...

semoga cepat sembuh ....

♥Hernee Nazir♥ said...

long biar btul..cpt2 gi klinik..mntak xde pape yg serius..klau ptanda nk tmbh ahli kuarge xpe kn?

ami said...

ALAHAI..
siannye..
emm..nak dapat adik kot..

genny da bomb said...

hope takde pape la mummy..risau kan skang ni mcm2 penyakit baru ada..huhuhu..demam biasa2 pun takleh nk buat biasa2 dah

Siti @ nurie said...

harap2 tak de apaer yg serius,...bahayakn..smlm anto mia gi klinik, punyerlah ramai org yg sakit

mummy_ayu said...

mesti ada salah makan apa apa tu..rajin rajin makan ubat, minum air garam..100 plus pun ok gak...get well soon!

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea