Monday, August 3, 2009

Dapat baju...

Jot Down by Mummy Dasy at 1:26 PM
Last week dapat parcel from Mummy Ayu
tapi ada kisah disebaliknye yang menyakitkan ati
kena amik kat post office ngan alasan ofis tutup
kejadahnye baru kul 12pm xkan dah tutup ofis.
Pnah sekali pos ekspress sampai dah terbuka sampulnye.
hangin tul time tu....



Berbalik kisah parcel tadi
dak 2 ni dapat baju wall-E, dalam keta Daneen dah pegang baju dia.
Sampai jek umah baru kul 5pm dah cbuk nak mandi
klu tak haram, tak jejak jarum jam kul 6.30pm jangan harap nak mandi.
Ni excited baju baru punya pasal sanggup mandi.
Mr.Hubby pun pelik, baju tak sempat basuh anak2 oiiii
anyway to Mummy Ayu
trimas ye.....


head4_edited-1

7 yang membebel:

ikiqzana said...

biasa la tu mummydasy.. bdk2 la katakan.. bila dpt baju baru yg ada gmbr kartun diaorg minat, lg2 la diaorg suker.. sama gan ank zana..iqbal.

jom ke blog zana..

mummy_ayu said...

comel danish ngan daneen.nasib baik muat, pakai agak agak je tu...

genny da bomb said...

hehe...budak2 kan sll excited..sanggup kejap je..pastu dah takde dah...haha

mumy said...

my daughter pn kalu ade je barang baru excited sgt2..

Shida said...

mummy,pos xpress mmg tak brp selamat..shida pernah guna,and then sampulnye dibuka..bole gitu?..hehe..

~ As ~ said...

komplen dengan ketua posmen... As pun pernah kena gak, As komplen ngan ketua posmen, smpai skrang service ok dah.... hambek ko posmen pemalas dan tidak amanah...

Siti @ nurie said...

tang ni sepesen ngn siti..ha ha ha..samada siti yg tk smpat mandi atau baju yg tak smpat cuci...exctdnyer lbh tau bila dpt baju baru...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea