Thursday, November 26, 2009

Prosperity Burger

Jot Down by Mummy Dasy at 7:18 AM
Akhirnye setelah mengidam berhajat dari ari Sabtu
semalam terlepas gak hajat nak makan burger ni.
Plan asal nak gi KipMart beli barang dapur,
tapi terpaksa ubah g arini, coz pagi nak kuar amik my sis kat stesen keretapi pastu terus ke KipMart.
Tapi tiba² hBy bersuara
"Boleh jek ah arini kite gi makan Mc'D umah pun xde lauk"
hihihi dalam ati Mummy "Faham pun maksud org beria ngajak gi beli lauk"
mmg dok di nantikan ketibaan Prosperity Burger ni.
Tapi rasanya best lagi last year coz air orange+sprite klu xsilap.
This year Coke jek, Mc'Flurry pun xde.
Cheh.. complain plak.
Ape² semalam makan mmg x cukup 1 nak minta lagi kang ada hBy kata
"Makan macam makan berdua"
dlm ati "Uish napa ah x pregnant klu x dpt tambah 1 lagi" :p

Korang dah dapat rasa ke? rugi wooo siapa x try lagi.....


footer

8 yang membebel:

Siti @ nurie said...

naper ah kalau x pegnant eh?..ish ish....buruk lantak tul...wah...cm exctd nak beli gak arrh...kene beli senyap2 ngn mia ni...ha ha ha

♥Hernee Nazir♥ said...

ayt ko x agk2 aeh long..hehehe

genny da bomb said...

aaaaaaaaaaaaa...tensiii...tak dapek lagi ni makan nih huhuhuhu

shahliza94 said...

memang nak pi sambar pasni.. almaklumlah..black pepper mmg kegemaranku...

Azure said...

tiap tahun mmg tunggu prosperity nih. tp tahun ni blum dpt gi makan lagi...huhuhu...

CuTeMiUt78 said...

eemmm belum g lagi ni.. nak gak la..

KizZ said...

Hi,Salam perkenalan,..

Jenguk2lah kat blog kiz at
www.kizgarden.blogspot.com

Jangan lupa jadi followers kiz jugak ya..Dan kalu rajin..klik2 lah nuffnang kat blog kiz ni eh,..(",)

Alimaz-Kembara Terasing said...

lelama ada ler rezeki tu....

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea