Monday, November 16, 2009

Belum Berjaya

Jot Down by Mummy Dasy at 9:09 AM
Wah dah bersawang blog ni
ni semua gara² Mr. Black kena anta servis
huhuhu mati kutu coz PC pinjam yang ado tu lembap yang amat.

okey berbalik pada tajuk
last few weeks me ada citer nak asing tido ngan anak² pada n3 INI
huhuhu masih tak berjaya ah.
Semuanye gara² Daneen klu nak tido mesti suh temankan.
Kalau ngan Mummy confirm dia x tido lagi Mummynye yg tido dulu.
Sudahnye tido dalam bilik dia gak.
Sekarang ni lain plak cara dia, mule² masuk dalam bilik
"Kakak, tido atas"
"Adik, tido bawah dulu nnt angkat naik atas"
"Sape nak angkat, buatnye Mummy tido kang"
"Kakak angkat sendiri ah" (maksud dia nnt dia bgn naik sendiri kat katil)
"Camne nak angka diri sendiri"
"Ish Mummy ni x faham ah"
mmg Mummy mu ni blurr senantiasa hahaha
last² hBy yg bagitau maksud kata² si anak baru faham.

Sampai ke arini masih lagi tido ngan Mummy & Ayah
tak tercapai lagi hajat nak tido asing ngan diorang.
Tambah plak bile ayat hBy
"Tak yah dulu, nnti beli baby monitor baru boleh"
tapi bile dah jumpe jawapannye lain plak
"Nanti² ah beli" ngan macam² alasan yang di beri.
Ke Mr.hBy belum bersedia nak biar anak² dia tido sendiri ek?
sampai bile gaknye????????????????


footer

2 yang membebel:

♥Hernee Nazir♥ said...

daneen kcau daun mummy n ayh la..hahahaha

Mummy Dasy said...

Hernee :: Kurang asam ah tu

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea