Tuesday, November 10, 2009

1st Birthday Moment Give Away

Jot Down by Mummy Dasy at 9:48 AM


syarat-syarat penyertaan:-
1. Jadi follower Mummy Ayu & add Mummy Ayu dalam bloglist - DONE
2. Tepek banner contest nie kan side bar kenkawan... - DONE
3. Lagi bagus kalu buat sticky mode entry..senang nak jengah nanti. - DONE
4. The most important things....tepek kan gambar waktu baby tu
celebrate her/his 1st birthday..
tak kisah la kat mana, macam mana...
janji nampak baby tu ngan kek.... - DONE
5. Terbuka kepada kanak kanak di bawah 4 tahun
(so..maksudnya gambar 4 tahun yang lepas pun diterima...) - DONE
6. Masukkan nama penuh kanak kanak, tarikh lahir plus
cita la cikit cikit pasal her/his 1st bithday celebration tu... - DONE
6. Tarikh contest nie...dari la nie (sekarang)
until my princess nya birthday 10 November 2009 - DONE LAST MINUTE NI
7. Hadiah biarla rahsia but satu je leh kasi tau
my bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja
so..satu lagi syarat tambahan..kena link ngan blog Notti Netti &
of coz link jugak ngan blog Mummy Ayu
(tak de link direject) - DONE
8. Tinggalkan link entry kenkawan kat komen box nie.. - DONE
9. Pemenang akan dipilih oleh para juri Mummy Ayu
(no undi undi...) ok!

NAMA : NUR DANEEN SYAHINDAH
D.O.B : 14 SEPT 2006

Masa ni bulan puasa kiranye 3tahun dia tak sambut b'day coz setiap kali harijadi pada bulan puasa. Masa ni baru baik demam coz dia dari kecik asik demam aje. Skang alhamdulillah dah tak lagi. Masa ni sambut kat umah my SIL. Ayah belikan BlackForest Cake untuk dia yang mana favvy dia sampai skang ni.

footer

2 yang membebel:

Mummy Eysraf said...

comelnya... top 10 nih...

mummy_ayu said...

tq coz join my contest...semua ok.LULUS..comelnya daneen!!! so..good luck yer daneen!!

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea