Wednesday, November 18, 2009

Berdating :D

Jot Down by Mummy Dasy at 3:59 PM
Semalam 1/2 day
kul 1pm Mr.hBy called "Yang banyak keje ke?"
"Xde, ada ah ckit nape?"
"Xda ape ah"
"Nape, cakap ah"
"G Jusco Bukit Indah jom, update acc. anak² ngan survey² ape yang patut"
"Jom ah"
hehehehe pucuk dicita ulam mendatang
boss pun xde balik Klang harus ah berjimba ye :p
sampai jek terus ke Maybank
pastu makan, kitorang makan kat Nando's
Mr.hBy nak mengetest.
Me ajak makan kat Grilled ape ntah namanya cam sedap jek.
Dia xnak huh, nasib dia yang kuar duit klu me harus ikut kehendak sendiri.



yang ni ada promosi untuk husband & wife
kalau datang ari Khamis
beli 2 sides dapat free 2 sides
lebih kurang gitu ah bunyinye.



Gambo ni me dah lapo okey x sempat nak snap² gambo bagai sampai jek my pemakan terus ngap x toleh kiri kanan lagi.
Lepas makan² Mr.hBy ajak gi camera zone survey ape yang patut.
:)
ape bendanye yang d survey tu nanti akan di dedahkan
setelah confirm miahaha
miang ak ah nak berahsia² bagai.
Lepas tu terus balik coz anak² tinggal.

P/S : Pn.Hernee ak ah training tu kat JB, PanPacific.


footer

9 yang membebel:

Mama Qaseh said...

Wah sweetnya berdatingan yea ngn Hubby hiks..
Best tak Nando's tue Yang..saya pnh mkn dulu skali jerk..
Blh tahan laa kan..

ikiqzana said...

wah berdating tul ni.. best nyer.

Gieyana said...

walaa...dating yer..best tue! ishhh sudah lama sy time dating sama2 time keja cenggini...

hoho..survey kt kedai kamera yer..bagus2..nk joint club erk?hehehe

Cho Zila said...

>>salam dasy..
akak memang tak berapa banyak masa ngan blog tapi selalu gak singgah tak sempat komen kat sini.. tapi akak memang selau ingatt kat dasy sebab selalu tolong buat blog akak cam orait sikit..
dating yerk.. bestnyer nando's bikin akak nak gi jer, tapi my hubby kureng sikit nando'sni..
feel free to visit my fotopages..

neezareef said...

sonoknye dia mkn x toleh camera

Mummy Dasy said...

Mama Qaseh :: ain, boleh ah

Ikiqzana :: hehehe

Giayana :: hihih nak join club u ni :p

ChoZila :; Akan ku jengah kak..

neezareef :: dah lapo yang amat masa tu hBy cbuk2 nak amik2 gambo bagai

♥Hernee Nazir♥ said...

2 la kt jb je.. xjauh mane pn..hehehe

m.u.m.m.y.p.i.n.k said...

hehehe...sonok nyer...
kat dpn tu kan ade stone grill..Mummy da try...mahal giles..sape2 yg suke steak suke la kot coz...kiter yg adjust nak dagiing tu nak mask camne..
survey jgn xsurvey..mcm tau jer nak survey pe...hehehe

Mummy Dasy said...

mummypink :: seed... tu ah aku nak makn kat ctu sementara g berdua klu anak2 ikut ada yg melecur tgn balik umah

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea