Saturday, October 10, 2009

@ Si Comel Berbaju Raya Contest

Jot Down by Mummy Dasy at 10:10 AM
STICKY ENTRY

Kali ni nak join lak contest dari BabyIbu lak



Cara Penyertaan Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

*
Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
*Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
*
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian. Syarat Penyertaan
*
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - DONE
*Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - DONE
*
Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - DONE
*
Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - DONE
*
Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - DONE
*
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
*Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.

Sponsor²nya ialah........Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..

Name : Nur Daneen Syahindah
Age : 3y1m
hikhikhik memang sakan posing la ni x tau nape????????

head4_edited-1

11 yang membebel:

nza said...

model of the year...good luck!!!!

♥Hernee Nazir♥ said...

comel..blh mnang..tp syg kdai kopi tbukak..hahahaha..
gud luck daneen..

ikiqzana said...

alaa.. comel nyer.. slamat berjaya tu adik nur..

CiKaYu said...

mmg berbakat lah anak dara mu itu..

Mummy Dasy said...

nza >> kak, spontan ni dia wat aksi

Mummy Dasy said...

Hernee >> bukan harap menang saja suke².... kedai kopi tu kata dia seksi

Mummy Dasy said...

ikiqzana >> Thanx

Mummy Dasy said...

CiKaYu >> xde maknenya berbakat... kata cousin² dia gedik lebih

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. duk tergelak tgk daneen posing ala2 gitu..

Mama Qaseh said...

Np cam monyoks jer tue..
Gud luck Dear..auntie vote Daneen laa

Redbloodsnow said...

daneen neh nnti klo dh besau..kompom jd model neh. terer nah berposing kan. kalah aunty zie die neh...hehe

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea