Sunday, October 11, 2009

Congrats

Jot Down by Mummy Dasy at 11:29 AM
to my Bff Edah & hBy,
check blog Pn.Hernee dia dulu dah post N3 laju dan pantas.
Setelah 3 ari x dapat m'gunakan b/band baru arini berjaya tu pun gunakan manual hp sebagai modem, ini adalah kerana Mr.hBy kasihan, dia cakap
"Baru nak senyum kalau tak macam org xde perasaan dok kat umah"
hampeh punye laki, tapi tau xpe.
Ok berbalik pada kisah Edah tadi, pagi2 buta sms kul 8.29am, me ngah siap2kan sapan untuk suami & anak2 terchenta :)

"A'kum. Long aku dh slmt b'salin,pg td kul 4.09am kt sepital muar... bb boy brt 2.45kg je...:)"

berdesup tipon dia, katanya bb lahir songsang kuar montot dulu pastu masa nak sambut buah bb yg kuar dulu, jahit banyak uih seram ok dengar 6 jam kena baring bb pun belum dapat susu badan kesian.
Seperti biasa akukan kepoh macam2 tanya, suh mms gambo ah bagai... kang ada macam anak Cdot smpi la ni x tgk lagi hampeh jek.... coz klu ikut due date 23/10 tapi giler awal dia pun x budget siap gi open house balik open house terus air mentuban pecah... huhuhu nasib ah me dulu x macam tu ye.
ape2 pun congrats to both of them... semoga sabar & tabah menjalani kehdupan sebagai ayah & ibu... klu x sabo harus cari aku ye...

footer

3 yang membebel:

nza said...

B/band mmg wat kita sakit jiwa raga...Kak nza pn dh bbrapa hr nk masukkn pic asyik xdpt je...mmg mcm beruk band jerrr....

Tahniah la kt Idah n Hubby cz dpt baby tu...moga cpt sembuh...sakit tu...

Mama Qaseh said...

Huhu serammmm dgar Yang baby kua songsang..lg serammm dgar byk kna jahit teringat msa bsalinkan Qaseh dulu pn aii kna jahitt manyak huhu..sakit wooo
Tahniah to Edah for new baby..Mga cpt sembuh

CiKaYu said...

beraya sakan tu yg ketuban pecah....alhamdulilah both mummy & baby are fine.

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea