Thursday, October 8, 2009

Malas Yang Amat

Jot Down by Mummy Dasy at 12:00 PM
Uish ape nak wat ni
malas yang amat arini, mood xdak ni

- keje berlambak malas nak tengok
- nak berkebun pokok² belum leh tuai
- s/khabar² & majalah² dah habis di baca semua

huhuhu hujan² ni dalam pala hotak ni dok mikir nak tido jek
huwaaa nak balik, penat keje ni
ape yang penatnye kat tmpt keje ni dok jek ek
dah mengong dah ni :)
any suggestion friends ape yg patut di buat?????


footer

4 yang membebel:

::cdot the dot:: said...

ngangkang la pe lagi..

Mummy Dasy said...

cdot >> xleh mata² gelap ada

::cdot the dot:: said...

dah namanya mata gelap..bkn dia nmpk pun...

nza said...

apa kata brgosip dgn kekwn...ha, ilang ngantuk n bosan!!!

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea