Wednesday, April 28, 2010

Double Dutch

Jot Down by Mummy Dasy at 3:53 PM
Teringin, terngidam benda ini
tapi nak gak tepek, kalau area Gelang Patah ni ada dah confirm gi beli
tapi ape nak wat SIK ADA
bg Hint kat Mr.hBy tapi dia wat dunno jek
menyampah tau....
sape² dah makan tu post ah kat me bg jamah hehehe
marshmallow tu yg wat terliur...

footer

14 yang membebel:

Ealyie said...

ouch.. aku lak yg rasa gatal2 nk jugak... ahahaha..:p

p/s: ada kat mana jegh beb?

mommyYen said...

alolo..aku pun dah terliur nengok eskrim tu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...nie sure tergoda ngan iklan kat tv tu kan..
tp mmg menggoda pun iklan tu..nak2 time panas ....hu hu hu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mahu jugakkkkkkkkkkkkk !

E.d.Y said...

wah...layan tu..sambil tgk2 tv cite adamaya..hehe

Zuhaini said...

dah post. a few days ago.. :)

nabilah_2908 said...

hrumm...sape yg dh rasa..bg la komen sikit...if sedap..baru leh pergi beli..hehe.. ;)

sometimes dlm iklan jer nmpk sedap..tp hakikatnya....hrumm..tak seindah yg digambarkan.. ;)

kak ina kl said...

memang sodap tu..bilalah akak dapat merasa ek

Redbloodsnow said...

adehhh..zie pun dh jd ngidam gak nih.sobsobsob

Anak Perak said...

x sempat gak merasa lagi.selalu tengok iklan jer.bila la nak g beli

Mummy Dasy said...

Ealyie :: hahaha xtau mana nak cari, Giant or Jusco mesti ada nyer..

mmyYen & Zanna :: terlir jgn x terliur

miss lolla :: gi cari sblm kehabisan stok..

E.D.Y :: tul tu, confirm x sedar habis semangkuk..

Zuhaini :: huhuhu tu ah makin terliur tgk N3 tu..

nabilah :: sila gi www.Alia.com tuan blog dah merasa..

Kak Ina :: hehehe sama lah kita kak bile ah dapat merasa

Zia :: sila terliur wakaka

AnakPerak :: sama ler kite sll tgk iklan jek.. huhuhu

Sayang.Ibu said...

ni gara2 iklan kat tv laa nih..aku pun teringin & blom jumpa lg aritu carik kt tesco xde

Mummy Dasy said...

Sayang.Ibu :: ye ke harus jelajah ke Jusco @ Giant lak.. tengok ler kite klu ter selisih bahu ye...

Cinta Hatiku said...

hidup biar sedap..hahaha

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea