Monday, April 19, 2010

Girl punya....

Jot Down by Mummy Dasy at 8:52 AM
Tu statement Daneen
tak kira ah semua benda yang dia nampak
ada yang girl punya, ada yang boy punya
mana dia belajo tu pun x tau ah.
Ke Mummy @ Ayah ada ter'ajar' dan terlupa tu Wallahu'alam
tapi rasanya takda, seingat kewarasan diri ini :)



contoh jambu air ni
Girl punya, boy x boleh makan, kata dia


Plum ni plak bagi dia
boy punya, girl boleh makan
(Motip gambo kecik, Mummy dah kecur tgk plum muda ni)


Maggi cup ni plak, ada satu ari tu ikut Mummy gi ofis
my exec. offer dia tjuk perisa ayam ngan tomyam
Dia nak yang tomyam coz tu girl punya, yg ayam color green tu boy punya untuk abang dia.


warna² di atas pada Daneen adalah untuk girl.
warna selain tu adalah untuk boy, tapi statement dia yang x boleh blah

"Girl punya boy x boleh guna/makan,
boy punya girl boleh guna/makan"

banyak sungguh akal dia anak dara ni skarang
dah beso anak Mummy...
lepas ni ape plak idea yang akan keluar agaknya?????

[ jot's :: gambo ehsan en.googles malas nak upload gambo ]

footer

2 yang membebel:

Ila said...

wah,daneen dah makin petah yer...tu tanda dah boleh dpt adik tu.hehehehe

Mummy Dasy said...

Ila :: erk adik,,,, tu xleh lagi dia peradang kang meroyan mummy dia dlm pantang nak melayan kerenah dia..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea