Saturday, April 17, 2010

BELUM MASANYA LAGI....

Jot Down by Mummy Dasy at 11:42 AM
Belum masanye lagi weyyyyy.........
Diulangi Mummy hanya demam...
Kalau betul Mummy "ada isi"
jawapannya bukan melepek kat umah, nun kat hospital tu.
Korang ni menyimpang jauh sungguh..
CDOT 'D' DOT kan aku gtau next year, dalam bahasa melayu TAHUN DEPAN.
huhuhu ngah bayangkan kalau skang ni preggy confirm aku pun cam ko kat N3 INI...
Skang ni x mengandung pun dah hampir ke arah itu :)
Dan untuk pengetahuan semua skang ni ngah di datangi
BFF
so LU Fikir ah Sendiri!!

[Jot's : @ MPJBT sempena Hari Potensi TBK KEMAS mengantuk :0,
Big Apple bile nak dapat makan ni]

footer

4 yang membebel:

::cdot the dot:: said...

sengal!!!!!!!!!! aki doa la, mintak2 ko ngendong long....aku doa ni....aku doa.....aminnnnn....

rynas said...

hehhehe..salah tekaan plak. takpe doa tu hehhehe

Mummy Dasy said...

Cdot :: ko lerrrr,,,, aku pun amin kan..

Mummy Dasy said...

Rynas :: amin..hehehe

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea