Saturday, December 5, 2009

J'card Day

Jot Down by Mummy Dasy at 9:40 AM
3hb gi AEON Tebrau sempena J'Card Day
gi berdua jek ngan Mr.hBy, kul 9am dah kuar
konon2nya biar awal dari org lain.
Sekalinye org dah ramai daaaaaa....
Sanggup cuti aritu, ngah dok berasak2 my Senior Executive sms
"Arini manager Port Klang datang"
ingat dia saja tipu, bile called clerk HQ mmg confirm datang.
huh nasib ah nape sehari sebelum x inform ape2.

Mule2 g beli barang Mr.hBy
wallet & oakley membazir jek pada wifr dia coz bukannye pakai sgt pun.
As for me borong habis2an Voir nyer seluar baju :)

Pastu dah penat2 sekali tengok jam kul 1pm
bergegas cari kedai makan. Makan kat The Chicken Rice Shop.
Orang sebelah makan x habis pun w/pon berempat
tapi kami berdua makan licin huhuhu lapo beb.

lepas tu ke Giant beli susu anak & barang dapur.
Then ke Aeon Bukit Indah beli barang dapo gak :)
masa nak kuar nampak tugu ni :P lawa plak pokok ni diorang wat pakai kotak telur.
Sungguh kreatif.

Note : Pasni kami nak kemana plak ye?????

footer

5 yang membebel:

Siti @ nurie said...

aduh...dah lama tak gi J-card day ni....

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

aikk..berapa banyak jusco pegi daaa??

::cdot the dot:: said...

huh...klu dah member's day namanya, tok sah la berangan nak g long...jap lg masuk bwk ratus2, kuar bwk hengget2 jek...ohhh tidak laaa...

CuTeMiUt78 said...

wah.. ramainya manusia..

CuTeMiUt78 said...

lupa plak.. kita klik2 nuffnag dpt sk -ii

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea