Tuesday, December 8, 2009

Shopping di malam hari

Jot Down by Mummy Dasy at 2:14 PM
Citer malam tadi ni...
lepas maghrib terus gi AEON,BI membeli pacifier Daneen.
sebelum ada yang tanya nape suke g ctu, jawapannye
ITU YANG PALING DEKAT.
Ada lagi yang nak tanya paci tu xde jual kat GP ke?
Anak dara tu gune paci Avent, klu ada jual kat GP gtau ah ye.
Mana tau terlepas pandang ada kedai yg mjual brand tu kat GP :)
Pas beli paci Daneen, gi beli something for Zikri... maknye pesan nappyliner & Daneen suh belikan paci tuk budak kecik tu sama ngan dia.
Pastu melayan Daneen tgk org menari kat stage fround floor while Mr.hBy gi belikan Danish jitbitz Crocs.
Kalau bawa Daneen mau huru-hara dia nak jugak.
Pastu gi Baskin Robbin melayan Daneen nak aiskrim.
Budak tu baru baik demam, klu x dilayan kang mau berguling kat situ
so sebagai mak&pak mithali layankan jelah, klu demam bagi ubat hehehehe
Danish melayan cherry.... lupe lak namanye
Daneen strawberry
Mr.hBy & Me peppermint & orange

Pic ni Danish yang snap hehehe
ok ah tu

Pas dah snap gambo mummy & ayah
diorang suh snap plak gambo diorg
uish gedik sungguh anakdara ni kalau mood nak bergambo sdah mari....


footer

8 yang membebel:

Mama Qaseh said...

Erm bestnya aiskim Baskin Robin tu lma tk kena nie..

Cinta Hatiku said...

wahhh..baskin robin..tp suami prefer Haagen dazs..dah la mahal gile..tak puas mkn..hahaha..

Zuhaini said...

alahai cutenya dua beradik ni... :)

mummy_ayu said...

comel nya dua beradik tu posing..yang mak abah dua beradik pun comel...he he he!

Siti @ nurie said...

alah, kalau brand tu ada jual kat GP pun, apa salahnyer gi AEON pun kan...he he he

Redbloodsnow said...

syorgaaa woooo shopping. jelessssss...hehe

ikiqzana said...

anak2 zana pun suker mkn ais krim tu.. sedap.

::cdot the dot:: said...

yg penting, aku tau ko tujukan ayat laser ko utk sape long.....xabis2 dia hek...huh xpe la long, dia dh kena tuh...dah kena....waaaa....puas ati aku....

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea