Friday, December 18, 2009

Hari Terakhir

Jot Down by Mummy Dasy at 11:58 PM
Hari terakhir awal pagi ke Kuah memborong di Haji Ismail Group (HIG)
pastu balik chalet untuk checkout.
Lepas checkout gi lak Makam Mahsuri.
huhuhu xde ape yg best pun kat situ.
Tak ke Idaman Suri pun kata hBy sama jek menyampahnye..........


Pastu kitorang ke Beras Terbakar.
pun sama xde ape2 yang best.
Sebab pada Mummy yang best adalah tempat yang ada xtvt.
Pastu terus ke airport coz flight kul 5pm so kena check-in kul 3pm.
Kul 6.30pm kitorang sampai LCCT.
Penatnye badan toksah cakap kul 8.30pm dah masuk tido bangun 8am baru sedar.

footer

10 yang membebel:

Gieyana said...

byk berubah kat beras terbakar nie erk...last year p tp x sempat nk singgah sini...:)

♥Hernee Nazir♥ said...

cuti skn ek..hehe

Opie said...

idaman suri lagi best bg opie...cam haji ismail tuh kedai die sesak sgt...kat idaman suri, barang2 die pon cantek je displaye..idak le berabuk2 & tak sempit...

Mummy Dasy said...

Gieyana :: mcm xde pape byk jualan jek kat ctu

Mummy Dasy said...

HerneeNazir :: xde sakan mana pun penat yg dpt...

Mummy Dasy said...

Opie :: Niat hati mmg nak ke Idaman Suri tapi apekan daya x jumpe menyampah tau...

genny da bomb said...

uishhh blog sana sini tunjuk gi langkawi hoho..ntah2 dalam tak sedar rupanya ramai bloggers dok berkampung kat langkawi hihi..kalo kenal mau lagi sakan haha

En. Nazir said...

tk g telaga 7 ke? kat sna cntik ada air terjun, bleh mandi lgi..
pe pun tma ksih la sudi bg kami buah tangan dri sna..huhuh

Mummy Dasy said...

genny :: tulah pasal.. klu kenal mmg lagi sakan entah2 berlaga bahu pun x kenal...

Mummy Dasy said...

En.Nazir :: klu ikut makpaknye mmg nak gi tapi memikirkan anak2 huhuhu lebih baik xyah

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea