Thursday, December 17, 2009

Perjalanan Bermula

Jot Down by Mummy Dasy at 11:36 PM
Seperti di war2kan kami gi bercuti.
Sabtu pagi terpaksa keje coz ada keje kena settlekan.
Pastu petang balik keje terus lak bertolak ke Putrajaya coz naik dari LCCT.
Seawal 6am dah bertolak dari quarters Putrajaya.
Labih kurang kul 7.55am boarding.
Kami menaiki AirAsia semua orang boleh terbang :)

Perjalanan ambik masa lebih kurang sejam.
Dalam flight budak 2 ni pun x reti diam okey menjerit wat cam umah sendiri.
Ke mana kami tuju selepas ini..................


footer

4 yang membebel:

nza said...

hepi holidy......sronok tu.....

Zyma Saad said...

Salam Maal Hijrah buat MummyDASY dan family.

;)

Gieyana said...

nk ikut jugak...........

cantik photo..guna kamera baru yer..hehehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok kemain la budak2 tu ya.. naik kapal terbang

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea