Thursday, May 13, 2010

Kacang Pool Haji

Jot Down by Mummy Dasy at 3:41 PM
Orang Johor mesti tau tempat ni kan.
Selalu kalau gi ke bandar JB klu belum sapan confirm Mr.hBy ajak sapan kat sini.
Last makan last friday balik dari SSM.
Selalu makan kat sebelah Bomba, yang kat Larkin Sentral x pnah gi
nape xpnah gi?
sebab kat situ pun x pnah jejak kaki huhuhu

Bagi yang x kenal ghupe Kacang Pool
camni ghupenye
Roti yang dempak tu makan ngankuah kacang ni ha
pecah limau ckit
pergghhh marvellous wa cakap lu...

[Jot's :: Pn.Norashedah sila kecur kalau baca miahaha]

footer

8 yang membebel:

CiKaYu said...

dasy....saya selalu pegi kt larkin sentral kalau blk JB. feveret saya tu...kasi kecur lak

Siti @ nurie said...

agak2 kalau ct yg ajak asben ct gi sini, dia nk tak?..ha ha ha

nabilah_2908 said...

oh..dah jumpa dah...
teraba-raba dlm kegelapan...huhu..

erm...kedai kacang pool ni ke yg keluar dlm cerita jln2 cari mkn hari tu..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI VIVA BIRU

::cdot the dot:: said...

puan norashedah??sapa?

isz_3707 said...

aku xreti makan benda alah ni. byk kali dah test tetap tekak xterima. maklumle tekak org kampung, makanan arab xmasyuk. tp klau pi larkin plaza tu haruslah bedal cendol durian spesel ngeeeeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

macam pelik je makanan die neh :P

Anak Perak said...

insyallah klu trn jb lagi, sy cari kedai ni. :)

Cinta Hatiku said...

lama gile tak masak kacang pool

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea