Thursday, May 27, 2010

Suatu ketika dulu

Jot Down by Mummy Dasy at 10:36 AM
Jengah blog Cik Ejaa teringat lak suatu ketika dulu
suka berangan tau hehehe antara benda yg di berangankan


Mr.hBy wish car hehehe :)

ini dah jd kenyataan


Ini pun dah huhuhu agak pasni tuko BB leh x ngehngehngeh


home sweet home :)
ape yang anda idamkan selain kebahagian ah, Jom berangan hehehe


Jot's :: Kepala makin tingtong ni, semalam ulang alik toilet dekat 500kali *tipu* arini pun sh lagi...


footer

3 yang membebel:

fiza said...

Hehehe...mana tau angan² jadi kenyataan kan. Saya pon berangan nak MPV ngan umah beso tu. Bilalah bley dapat kan.

P/s: Baru lah i bley comment, sbelum ni tak bley sbb tak kluar ayat post a comment tu.

nabilah_2908 said...

sy berangan nk beli tanah...thn buat rumah...tanah tu kt atas bukit ke...dkt2 dgn pantai ke...huhu...

kak...how r u 2day..masih tk sihat lagi..? dh g klinik..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
KATA GANTI DIRI

Siti @ nurie said...

tang umah tu dulu, mmg ada berangan..tp sejak ada anak ni, rasa, cukplah rumah yg comel....agak2 anak2 semua dah ebsar nanti, baru berangan balik rumah besar..he he he..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea