Tuesday, May 18, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

Jot Down by Mummy Dasy at 10:06 AM

1 ) Header BEN ASHAARI BLOG - di atas tu headernye

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ...
nama samaran Mummy DaSy hihihihi & blog name Bebelan DaSy ni x tiru Ben tau coz i tau about ur blog masa entry ni "SAYA MAHU BLOG SAYA DIJELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana..."

Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ...
1- Mula2 kat FP pastu pindah ke blogpot pada August 2008
2- DaSy tu sempena nama anak bujang & anak dara
DAnish SYafiq & DAneen SYahindah
3- Semuanye mengenai kami, kiranye cam diary harian, ape yg aku rasa aku tulis dalam blog but no harm. Semua ada pasal masak2, tutor ckit2, info semasa dll
4- Mula2 letak Dunia DaSy, tapi tuko plak ke Bebelan DaSy sebab pendirian yang tak tetap.
5- Sampai skang pendirian tak tetap template sentiasa berubah2 hehehe
6- Jangan tension coz warna PINK, MERAH, PURPLE & HITAM akan selalu ada jek dlm blog ni, even template pun warna² camtu hehehe
7- Blog ni time takde keje akan update, tapi selalunye belah malam time anak2 dah tido.
8- dah lah tu aku ni x reti wat ayat panjang2 terus blank.

3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini
Dari Blog Ben Ashaari sendiri, Geng Blogger and twitter :)


footer

1 yang membebel:

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea