Monday, September 7, 2009

Teringin

Jot Down by Mummy Dasy at 3:25 PM
Semalam ku berbuka dengan

arini terasa cam nak makan
ataupun

ataupun

huhuhu cam dah orang ngidam plak
masalahnye nak ke Mr.hBy melayan tekak wife dia ni?
:(


head4_edited-1

8 yang membebel:

Mama Qaseh said...

Hehe sama laa kita Yang..d bulan pose ni hari2 msti saya ada mngidam nk mk apa tau..
4 today mngidam nk mkn soto boleyyy..Gigih td cabut jap kua ofs lek umh mek mak li brg nk wat soto hehe..
Ri tue leh mngidam nk mkn ubi..gigih g cr ubi kt kipmart sib empuk ubinya nyum nyum buka ubi jer hari tue hehe..

ibu_umairah said...

ok...hubby akak mesti nak bawa punya!!!!!!!bodek lahhhh baik2.hee.hee

mummy_ayu said...

amboi mood nak buka ngan fast food plak yer..ok la tu!tukar selera kan..

Aziza_Hairol said...

misti hbn layan nyeee....

♥Hernee Nazir♥ said...

wah2..bderet2 list..

mak aku ari ni tringin nk mkn mc'D..alhamdulillah selera die dh dtg..

Ungku Nor said...

akak tahun ni pecah rekod..lom penah gi bukak pose kat fastfood lagik..hehehe

tapi sahur kat mekdi memang dah termaktub dalam planning ;D

CiKaYu said...

dah tercapai hajat nak makan menu tu semua mummy dasy tadi??

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...amboi sakan mood nak makan untuk berbuka nooo...ish..ataoq satu2 la..hari hat tu ..sok hat len plak..hehehehe tak gitu.

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea