Sunday, September 6, 2009

Shopping lagi

Jot Down by Mummy Dasy at 4:57 PM

At Giant now.... Shopping brg dapur lak.... Huhu pny ah ramai umat manusia nak membayo ckit pny lama
Kesian anak dara arini pki sempoi jek sauk tee Renoma & suar Gap jek smpikan dia sound
"Nak g Giant camni jek x lawa"
Slalu berskirt, tight bagai ni sempoi jek gara2 ayah nak cepat nyampah.......

10 yang membebel:

ibu_umairah said...

alahhhh kak lawo gak anak dara itu!!!baju pink lagiiii

Mummy Dasy said...

ibu_umairah :: Harus pink fav. color dia nmpk x botol air dia tu pun pink

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

x kisah ler
w/pun sempoi tetap voque giteww

dia dah pandai nak melawa yerk sis

Zuhaini said...

hihi.. lawa je aunty tgk! :)

Aziza_Hairol said...

wah bagus tul ank dara ni suka melawa ek..klu qiss kak jgn haraplah..nak pakai skirt2.dia lebih suka pakai cam ni la... ibu dia lak yg naik angin.

Mummy Dasy said...

zanna :: pandai sangat2 tang melaram

Mummy Dasy said...

Zuhaini :: Kite pun tgk okey... pada dia tak :P

Mummy Dasy said...

Aziza_Hairol :: huhuhu cam Qiss ok ah tu senang...ni x kite kena ngelola dia jek berejam2 ngan toncet rambut lagi...

Mama Qaseh said...

Hehe lawa apa tue Daneen..sempoi but still cute lagi cayang..
Heheh dh pndai melawa yea skang

Mummy Dasy said...

Mama Qaseh :: Ain, huhuhu dia kuat melaram skang ni

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea