Wednesday, September 9, 2009

Tag & Award

Jot Down by Mummy Dasy at 10:23 AM
Dah lama x dapat Tag & Award, kali ni dapat dari Zymasaad, actually dah lama bagi tapi terperap kat draft dulu.

1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda. - DONE





2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini. haha yg ni cilok .....

- ada biz sendiri
- suke kemas umah
- drive cam F1
- kurus & slim
- ok that's all hikhikhik aci ah he


3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.

- makan-makan
- memasak suke tapi paling tension kalau x jadi memang ke longkang jawabnye
- shopping & window shopping
- suke amik gambo, ngah idam DLSR
- seorang yang sempoi jek
- suke giler tgk CSI
- layan ERA.FM sahaja lain x kena ngan halwa telinga ku
- giler berkebun akan tetapi hanya di FACEBOOK shj
- tak suka main games yg susah2.. tak kuasa u..

4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka.

1. Hernee – my BFF yg akan sambut anniversary next month :p

2. Cdot – mf BFF yg ngah dalam pantang (xde keje leh wat), vogue minah ni :D

3. Mummy Ayu – Mummy kepada Ian & iris

4. Acie – junior masa sec. mempunyai sepasang cahayamata Nur Balqis & Hairul Asyraaf

5. Alimaz – selalu tinggal note di kotak menjerit

6. Siti – ibu kepada si comel Damia

7. Mimi – Umi kepada Syaura Syauqina & Sufia Firzana

8. Umi Nawfal – Umi kepada Nawfal yg bambam

9. Ain – Mummy to Qaseh yg comel

10. To all my followers yg sudi & rajin nak wat ye......


Soalan-soalan tambahan:

5. Nama timangan – ada yg panggil Along, Aie, Su, Yati

6. Anda seorang yang? – lemah lembut ye ke?, pendiam

7. Insan yang teristimewa? – hBy, anak² & kaum kerabat

8. Lagu kesukaan? – setakat hari ini: Dan sebenarnya

9. Makanan kesukaan? – Ape2 jek suka

10. Sikap yang membuat anda stress? – yang membuat me naik angin

11. Warna kegemaran anda? – merah, hitam, biru, ijau, pink

12. Benda mesti ada dalam beg? – duit ah penting tu

13. Kali terakhir anda menangis? – semalam tgk DVD Upin & Ipin huhuhu poyo jek



head4_edited-1

3 yang membebel:

Mama Qaseh said...

Wah da tah n award for me yea..
Thanks Yang..
T ku buat yea..

♥Hernee Nazir♥ said...

alamak namaku kah itu?

sdih no ke upin ipin maka mak budk ni nangis..hehehe..ko mmg sekapal ngn aku la long..gembeng..cengeng..hehehe

Siti @ nurie said...

oooo....nanti siti rembt award ni...hik hik

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea