Friday, January 23, 2009

DREAM CAR

Jot Down by Mummy Dasy at 10:41 AM
Kalau ah mummy banyak duit harus ku sambar keta ni. Actually keta ni mummy nampak masa gi PSH ari rabu lepas, tapi jauh sgt ayah takut kena tangkap hehhe dari dekat warna memang mengancam aduh ku dah tergoda.
Bawah ni plak masa mummy baru nak amik ayah boleh tutup tingkap ceh dengki jealous ah tu.

Tapi sebelum tu u all nak tau x no. flatnye, kat gambo tak nampak ah mummy nak crop pun still tak nampak coz masa amik gambo jauh sgt,no. flatnye ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TMJ..... i like
sebab tu ayah takut masa mummy amik gambo keta tu




Till next episode...

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea