Friday, January 9, 2009

Kekejaman

Jot Down by Mummy Dasy at 3:51 PM
Recently banyak dengar pasal kekejaman terhadap kanak2 seperti di Palestin tu, kenapa ah agaknya kanak2 yang tak berdosa yang menjadi mangsa keganasan, bile baca newspaper & tengok berita gambo2 kanak2 tu macam orang tengah tido padahal dah tiada. Sama2lah kita hulurkan sedikit sumbangan kepada mereka di Palestin yang menjadi mangsa kekejaman Israel.
Sekarang ni mummy rajin melayari blog http://memorizulaikha.blogspot.com/ betapa tak berhati perutnya si pengasuh. Takde ke perasaan bersalah dalam diri setelah ape yang dilakukan kepada baby yang tak tau ape2 lagi, apalah salahnya sehingga sanggup dilakukan begitu, setiap kali baca pasti meleleh airmata kalau dulu mak sedaranya yg mengarang blog sekarang ni maknye sendiri lagi ah naluri keibuan tersentuh bile malayari blog and bila membaca tu teringat lak anak2 kat rumah kira bernasib baik kerana neneknye yang menjaga.

1 yang membebel:

.:Hernee Nazir:. said...

a'ah aku pun ade view blog tu..sedih ek..sian sgt..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea