Saturday, January 17, 2009

Weekend

Jot Down by Mummy Dasy at 8:23 PM
Pagi2 ayah dah cakap thgari ckit dalam kul 2pm gi beli susu Danish, wah hati mummy dah berbunga coz dapat berjalan, kaki mummy dah gatal2 coz duduk umah waktu cuti ni.. So dalam kul 9am bangun buat ape yang patut mummy buat moist kek tapi dalam jek moist luar keras macam biskut kata ayah nasib baik Daneen ngan Pakusu suka makan.


Mamat ni mmg over bergambo, masa ni on d way nak gi giant.


Arini g BI lagi coz amik beg redeem Jcard aritu sekali beg tu ghupenye ayah dah belikan untuk Danish masa nak g taska last year hampeh tul, tapi takpe ah coz beg tu pun dah hilang mana ntah terselitnya.

Terbalik Daneen yang sorong Danish duk dalam stroller...


Balik dari BI ayah gi beli ikan kat kedai ikan ah xkan supermarket plak kan :-), beli kat Tmn Tun Aminah, ayah beli ikan pari (mahal sungguh murah lagi beli kat paso), ikan pampan 2 ekor, ikan pencuci (tak tau nama mummy panggil ikan MPJB) & mummy don't know what to call ikan warna hitam 2 ekor. Cita ikan ni di lain thread ye.



Till next episode.........

2 yang membebel:

.:Hernee Nazir:. said...

mummy nie mmg kaki gtl je manjang..hehehe..xde geng nk jln calling2..hehehe

DASY world said...

Boleh, tp tgg ayah outstation hehehe..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea