Tuesday, January 20, 2009

Fish & tank

Jot Down by Mummy Dasy at 9:15 AM
Ni nak citer pasal ikan, huhuhu sebelum ni kat umah ada 3 akuarium semuanya kosong except kat depan ada udang tu pun comel jek sentiasa bersembunyi cam xde apa2 (ayah jgn marah ye)........ ni akuarium yang kat dapur kosong cam membazir bil elektrik coz 24 hour on w/pun bukan mummy yang bayo bil2.

Last saturday balik keje mummy ngan Danish beli ikan 2 ekor huuuwaaaaa malamnya ikan tu mati mummy salahkan ayah tukar air akuarium sebab tu ikan2 tu mati. Esoknya ayah ajak gi beli ikan ganti katanya :-)

Akuarium kat dapu dah ada ikan, ayah letak ikan pari ngan ikan lampan udang2 tu untuk makanan ikan pari tu.

Ni kat akuarium luar ayah ganti ikan yang serupa tapi macam beri hati jek beso gedabak yang mummy beli comel jek 2 ekor. Takpe ah asal berikan sudah jadi tak ah kosong. Ikan tak tahu nama ape so jangan nak tanya ape2 ye. Ikan hitam tu jek yang mummy lupa nak snap tapi mmg lawo giler hehehe coz mummy yang pilih :-)




Till next episode......

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea