Sunday, December 12, 2010

Selamat Berhujung Minggu

Jot Down by Mummy Dasy at 1:16 PM
Selamat hujung minggu semua!!!
Arini plan Mummy & family nak bershopping baju sekolah..
Anak nak naik darjah 1, ibubapa yang excited
face,laugh
Next week dah x sempat rasanya nak beli persiapan sekolah
coz ari rabu ni plan nak sunatkan Danish pastu kalau jadi minggu lagi satu nak ke Pahang amik MakCik DaSy balik cuti sem.
Baju sekolah agama tu yang kena beli dulu sebab nak anta kat tailor untuk dijahit
tak pnah lagi beli baju melayu dah siap.
Jot’s :: Arini plan nak makan ape aek???


<--- PLEASE CLICK IT
footer

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea