Wednesday, December 15, 2010

Sunat

Jot Down by Mummy Dasy at 10:21 AM
Skang ni kat PSH
Bawa Danish bersunat, suppose to be 1st kes tp mamat ni boleh makan plak masa tgg admit ke ward
tgk Mummy makan dia pun makan & minum sama
Skang kna tgg tghari plak 4 jam lepas dia minum
Uishhhh penat derrr dok melangok dlm wad kanak2 ni, Danishnya relax jek main games xbenti2 mak ko ni da mati kutu....
Nak check-up gynae pun tertangguh
Nak on tv kesian plak patient sebelah katil dia ni bb cam semput jek tgk batuk ngan selsema dlm 2,3month jek kot usianya
Daneen tinggal umah, anak dara tu xde maknanya nak bgn awal alasannya
"Ni kan cuti sekolah mana blh bangun cepat2"
Tipon kul 9am tadi pun belum bgn lagi kata pakngahnya
Mummy harap semua berjalan ngan lancar untuk Danish....
Macam2 permintaan lepas sunat

Jot's :: tangan sengal kna injectiom semalam belum kurang...

2 yang membebel:

mummy_ayu said...

wah..danish sunat yer..relax jer dgr..tak takut ker? good boy la..
to danish..selamat bersunat!!
dgr danish dah sunat..tak lama lagi Ian punya turn plak...Mummy lak yg takut!! nanti up date lagi yer...

Redbloodsnow said...

ooo bawa danish gi sunat ea. wahhh dh masok alam bujang ler danish nih dah kan :)

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea