Wednesday, December 1, 2010

Ketinggalan

Jot Down by Mummy Dasy at 10:05 AM

Huhuhu nilah akibatnya kalau anak dah dua
Mummy nun jauh tertinggal di belakang
Hahaha idak lerrr actually pregnant kali ni agak memerlukan kudrat yg lebih
Baru 20minggu dah tak larat, lepas makan confirm pancit sakit kat ulu hati dtambah plak bb mengeras makiN sakit, klu kat umah blh ah trus duduk pastu tido br lega rasa.
Inilah bila mengandung jek Mummy mesti dketepikan, anak2 pun xnak jalan sama coz diorg kata jalan ngan Mummy lambat huhuhu

Jot's :: Pasni nak ke CH plak :)

3 yang membebel:

mummy_ayu said...

ala siannya...apa pun take care!!

::cdot the dot:: said...

tuh baru 20 minggu..kalau cukup bulan, alamtnya mmg tak nmpak batang idung daneen la berjln dgn ko..

Ruziawati Bukhari said...

x pe, jln slow2.. nanti akan spi jugak..

tq terus baca blog t ye? tqvm

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea