Friday, October 1, 2010

HuruHara

Jot Down by Mummy Dasy at 8:57 PM
Arini jiwa kacau
ni semua gara² keje bertimbun² kena habiskan
tapi akhirnye tak dapat fokus sebab PC tu baru tambah plak sistem cam huruhara nak catch-up
balik keje 6.30pm dah rasa macam pekerja asing jek tak pnah umur balik lambat gini.
Bile sampai umah plak, nak wat keje sekali tengok document yg save dlm USB salah aduhai maknanya kena type semua balik semula....huh hangin3x

Amik DaSy kat umah NekYang
Danish belum mandi, Daneen macam biasa dah sebab dia lagi suka mandi umah NekYang coz dapat berendam dalam besen.
Sampai umah Danish dari kul 7pm jejak kul 8pm tak kuar² bilik air.. aish cam nak jerit jek rasa
kang kalau jerit ada terberanak plak wakaka

Ngah melayan Sinetron Cinta Kirana @AstroRia ngan mukabuku
tiba² Daneen jerit
"Mummy, Mummy jari adik"

sekali tengok jari dia tersepit kat lubang² tu
cuba tarik kuarkan dari lubang, tak boleh
dalam ati Mummy berkata "Ah, sudah"
tipon nenek DaSy, PaKuda pun xdapat, aduhai time nilah nak wat hal
benda tu plak asik nak berpusing jek
yang kelakonye, x terfikir nak switch off.
Bila dah tutup suis, try tarik barulah boleh
tu pun setelah kelamkabut dalam 5 minit jugak ah sebab dia meraung² cam orang histeria.
Capek banget arini....

Jot's :: Jadi burung antu lagi arini...


footer

3 yang membebel:

Ruziawati Bukhari said...

uish! panik dibuatnya ginikan? masa ni pulak kalau kita jugak panik, semua benda kita x leh pk.. nasib baek ok.. x de apa2.. hehe..

Redbloodsnow said...

samalah kte jiwa kacau dgn keja nih kak.
zie bengang ngan miss dictator nih. lom hbs
1 keja. dh lanting keja lg satu. mane x meroyan di buatnya...sosobsob

♥Hernee Nazir♥ said...

ler ni yg mlm td tu die tsepit ek..hehe

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea