Sunday, August 22, 2010

Tak Tahan

Jot Down by Mummy Dasy at 6:40 PM
Nampak tak yang me circle in red tu...
u'olls agak2 budak tu watpe???

Masa ni jem giler, depan sekolah tambahan plak waktu budak balik sekolah
keta semua tak bergerak.
Jarak keta budak tu 5 biji dari keta kitorang
then dengan selamba jek dia dok buka seluar
then shishi kat situ
ni mesti kes dah tahan sangat.
Bukan sorang, tapi dia dua badik.
Danish & Daneen bantai gelakkan dalam keta
tapi Danish malu actually coz budak tu pompuan.
Apalah, kalau Mumm ah x sanggup weyyyy nak suh anak shishi tepi jalan camtu
malu tau, bukannye ckit keta byk lak tu.
Kalau u'olls sanggup ke tak suh anak shishi kat tepi jalan waktu jem???

Jot's :: Tekak perit...luka...

footer

3 yang membebel:

farah : m0mma HD said...

..dia lebih sayang kan kete nye..

mummy_ayu said...

ya allah..kalu ayu pun tak sanggup la..surih je la dia tahan..bukan budak ekcik lagi pun...mcm mcm...
bab tekak luka tu..banyak kan minum air dear..get well soon!!

Cinta Hatiku said...

ok la tu..tak elok tahan..nanti batu karang..wakakaka

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea