Monday, August 16, 2010

Biskut Popular

Jot Down by Mummy Dasy at 6:20 PM
Biskut yang Famous ni menjadi idaman ibu mengandung sekarang hehehe
aritu gi Giant, tiba² plak terngidam Famous Amos ni
berlambak² kat Giant tu.
Bukan setakat itu, Hot Peri-Peri Sauce Nando's pun ada
jangan plak korang ingat me amik kat Nando's
tidak!, tidak!, tak baik waktu² begini wat perkara dilarang *NGEE*
untuk warga Johor yang tak jumpa biskut ni
silalah ke GIANT yekkkkkkkkkkkk berkotak² kat situ.
Masa nak membeli yeyeor cam tak jumpe bertahun²
padahal selalu beli, tapi makannya cuma segigit jek.
Elakkan pembaziran di bulan puasa yek jangan ikut perangai Mummy DaSy ni..

Jot's :: nak mangga muda..menjijih air liur dah ni.......

footer

5 yang membebel:

farah : m0mma HD said...

...opppsssss.... sori ! xtau pom preggie...
brapa bulan dah ni??

biaser la.. ibu peknen ngidam memcm..nak plak bulan poso ni...

Ruziawati Bukhari said...

salam..

hi..tq sudi singgah kat my blog.. br pas follow u jugak.. eh, farah hd pong ada kat sini?.. hehe..

preggy eh? jg kesihatan ye?

E.d.Y said...

sedap sngt ke biskut ni?sampai ada pompuan mencarut2 kutuk johor kat fb?

Mummy Dasy said...

kak farah :: huhuh x confirm lagi berapa bulan...

Ruziawati :: salam kenal..thanks follw i..

E.d.Y :: alah xde ah sedap mana, rasa lebih kurang chipsmore jek... pompuan tu jek yg x reti cari..

farah : m0mma HD said...

hah la ti.. lama dah kenal puan suryati zainal ni..
hehhee

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea