Sunday, January 24, 2010

Di luar kawalan

Jot Down by Mummy Dasy at 11:41 PM
Bile tiba time nak tido, Daneen sure minta susu
pastu pasti bergaduh ngan Mummy

"Kakak, nak susu tak?"
"Nak banyak tau"
"Asal tak habis Mummy sental ngan susu he"
"Ok ah ckit jek"

hahaha korang semua, ayat ada x camni...sure xdekan
me memang garang okey klu kat umah
nak2 ngan Daneen coz dia ni lain ckit
lain camne hek..... tu susah nak gi tau
balik tang susu tadi, nape dia minta banyak me x bagi
coz xpnah habis pun....
MEMBAZIR okey.
tapi still lagi xleh control perangai dia w/pon me garang cam singa
let's say, dia nak something
and me or hBy x bagi ape yg dia nak
merentan kat situ gak, klu g shopping complex
memang x berganjak ah gamaknye,
kes yang terbaru dia leh nak bogel tengah2 orang
dah separuh seluar dia bukak
malu weyyyyyy
last2 hBy dukung and dalam keta baik punye ceramah.


Camne ek korang handle klu perkara camni terjadi pada anak2 uolls?
memang dah tak tekawal lagi dah.


footer

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea