Monday, January 4, 2010

1st day...

Jot Down by Mummy Dasy at 11:37 PM
.....Danish ke sekolah.
Arini hari pertama sekolah.
Danish dah tukar ke sekolah TADIKA KEMAS, coz tahun depan nak sekolah dekat umah
jadi untuk mencari kawan terpaksa pindahkan dia sekolah.
Alhamdulillah, semuanye berjalan lancar.
Mr.hBy & Daneen anta hanya sampai di pintu pagar pastu dia terus masuk tanpa menoleh ayahnye lagi.
Masuk kul 7.30am, balik kul 11.30am untuk minggu ni
start next week balik kul 12.30pm coz ada Iqra'
mule2 ingat dia nangis coz Mr.hBy x balik2 okey....
sebagai ibu mithali yang tidak menghantar ke sekolah
hahaha mithali ah sangatkan..... sambil menonton Astro sambil tgk jam dlm ati dok berkata2
"Mana plak 2 banak ni x balik2, nangis ke abang?"
dengar jek bunyi motor merakas bangun kejar
hehehe kejar tu ada maksud tersirat & tersurat
- sebab takut kena marah dok tengok tv
- nak tau Danish nangis ke tak?
kesimpulannye dia okey, w/pon baru 1st day dah dapat kawan...


As for NUR DANEEN SYAHINDAH
minah ni start school this Thursday
jangan tanya kenapa naik ari Khamis coz me pun tau & tak tanya nape?
tapi oleh sebab dia dah over excited pagi tapi bangun ckit punye awal
hahaha mmg waktu sepatutnye dia bangun jikalau bersekolah.
Tapi selalu klu x jejak pukul 10am mmg x bangun.
Anta abangnye ngan x mandi rambut berserabut.
Dia cam x puas ati nape dia x masuk sekolah lagi, nape abang dia dah sekolah
huhuhu seram jangan dia nangis udahlah ye...
coz klu dia nangis confirm Mummy turut serta nangis nnt kena ejek nga Mr.hBy
xnakkkkk...


[note : no picture Mummy agak kelamkabut]




footer

3 yang membebel:

mummy_ayu said...

wah daneen pun nak sekolah dah ker??caya la daneen..jangan nangis tau..abang danish dah ok dah.me..ian next year..wonder,,mcm mana la agaknya??

~ As ~ said...

saya pun klau tgk anak nangis, pun ikut nangis...ahahaha

neezareef said...

budak skang cpt dpt kwn...tak mcm budak dulu..kebanyakannye la...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea