Saturday, January 8, 2011

Wishlist 2011 :)

Jot Down by Mummy Dasy at 11:08 PM
Medela FS
Quinny Zapp Xtra

Lawa banget Quinny ni I Like.... tapi regenya pun lawa
kena berjimat cermat klu tau xdenya nak beli iPhone ngan netbook
lebih baik beli bende alah ni aritu kan tapi tulah masa tu xtau plak nak berbadan dua camni
tu yang beli ape yang nak...
Medela FS tu plak untuk BF 3rd DaSy :)
kali ni nak try fully BF dulu Danish cuma bertahan 6 bulan jek
Daneen plak hanya sempat 10 bulan pastu amik pil terus stop
kali ni nak try fully BF plak, insya'allah
maknanya duit untuk iPad ngan WACOM tu kna gadaikan dulu untuk beli brg baby ni huhuhu
xpe2 tu nanti boleh dapat gak...
time2 camni yang nak menjerit
"BONUS...BONUS...BONUS"

Jot's :: Makin membesar, main tak selesa rasa...

<--- PLEASE CLICK IT
footer

5 yang membebel:

YatieJay said...

Wowww...medela Free Style tu! Menjejes air liur akak dibuatnya....tapi nak buek apo utk akak kan?!

mommyYen said...

u rite Su,utama kan keprluan dari kehendak.family 1st...ehehehe.

take care tau.. :)

Mummy Dasy said...

Yatiejay :: xpe kak mana tau ada rezeki nnt utk adik naufal...

mommyYen :: tul tu Ti, family come 1st..

Redbloodsnow said...

bby stroller tuh lawa ah kak. redddd! :)

Cinta Hatiku said...

medela tu la product paling bagus..sebab dia bebetul cam real baby sucking..nurse hospital pun banyak recomend..tp masa mia dulu dia tak suka me letak kat botol..nak direct..masa keje lagi teruk..nangis takmo minum botol..sampai umah jer jenuh dia nyetot kat mama dia..hahaha..lepas 4 bulan keje..member merajuk..terus takmo ..nk minum pakai botol..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea