Wednesday, July 7, 2010

Dah ada Butik

Jot Down by Mummy Dasy at 10:50 AM
Sekarang Mummy dah bukak BUTIK plak
dengan modal yang tak seberapa
akhirnya cita² nak mempunyai butik tercapai juga *wakaka*
w/pon BUTIK tu taklah sebesar BUTIK M&E
akan tetapi butik tu hasil tangan MUMMY sendiri tanpa bantuan dari sesiapa
haa!!! tak caya Mummy buka BUTIK
masa launch aritu mmg x jemput ramai orang tu yg korg tak cayakan

ni lah BUTIK Mummy
hahaha skang ngah giler main menatang ni plak.
Jom join, siapa yang berangan nak ada butik
sila² ah main games ni cari pengalaman miahaha

Jot's :: Congrats Seed coz dapat bb boy semalam, Muhammad Afif semoga membesar sebagai anak yg soleh..

footer

6 yang membebel:

The Juggling Queen said...

hahaha.. ade perasan menatang ni kat FB. cam best plak..

nabilah_2908 said...

kt FB ke...? tk perasan la pulak..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CARTOON & ME

Nieza Ishak said...

cehhhhhh .. ingatkan betul2 ada butik ... kihkihkih

♥Hernee Nazir♥ said...

ape kate u promote kt cdot..die kn tringin..wakaka

MahaMahu said...

Tahniah mummy moga lepas ni lebih byk baju walau pun maya tak leh guna hehehehe

Mummy Dasy said...

to all :: waka waka hanya di alam maya sajok x mampu lagi nak betul2... ni pun asik kehabisan stok jek hahaha...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea