Thursday, July 1, 2010

3 Idiots

Jot Down by Mummy Dasy at 2:28 PM

Arini 1 July, maka citer ni xde ah
kalau tak bulan lepas tak pnah missed tengok w/pon sehari.
Ape pendapat korang tentang citer ni?
To me best banget lagi best dari SlamDog MIllionaire yang cbuk dperkatakan tu
that's just my two cents opinion ececehhhh
nape Mummy cakap citer ni best sebab utamanya
◕‿◕ Mr.hBy yang tak berkenan ngan citer Bollywood ni pun leh terbekenan ngan citer ni
kalau tertekan kat ABO ada citer ni gamaknye mmg takleh nak tengok citer lain ah bila ternampak citer ni, nak² Daneen dia siap hafal jalan citernye, bile kite suh dia yg citer jek takyah tengok kat tv xnak plak
macam dia sorang yg dah pnah tengok.
Last tengok citer ni tengok semalam petang, plot citer yg menarik bg Mummy.
Arini tak tengok lagi ABO tayang citer ape plak untuk bulan ni.

Jot's :: Citer Bollywood ni beratus kali nengok pun mesti nak nagis lagi dasar cengen tul..

footer

4 yang membebel:

mummy_ayu said...

uish..best ker citer nie..selalu tgk tajuk kat ABO tu, tapi tak pernah tgk..alamak nak kena tgk nie..

E.d.Y said...

cite ni mmg best..tak brapa minat industan...tapi bila tgk cite ni mmg best..macam2 rasa ada dalam filem ni...5stars

IERA HAJERAH AZMAN said...

ada scene menari2 tak? T___________T

@yuE said...

MEMANG BEST dari slum dog....



cerita ni membuka minda budak2 U...


lawak pon lawak cita ni...memang terbaik ahh..

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea