Wednesday, March 17, 2010

Netbook HP by CELCOM

Jot Down by Mummy Dasy at 11:06 PM

Bukan me nak jual Netbook ni
tapi masa ngah surf tenet ni nampak plak bende ni
betul ke ni?
ada sape2 yang dah try ke?
memang betul ke rege tu.
Information please :)
kalau betul murah giler tu
Kang watnye gi Celcom watnye dia kata
"Maaf Puan, kami xde promosi tersebut"
tak ke naya berbakul2 Mr.hBy ceramah kat wife dia ni.


Okey ke spec. Netbook ni..
so bagi pengguna Netbook camne? Okey ke ni?

*pic ehsan Celcom

footer

2 yang membebel:

Innz said...

oke.
best.

pengguna netbook dell :)

isz_3707 said...

aku pakai netbook toshiba, ok lah.
babe, bukan every subscriber dapat netbook ni cuma klau ko amik plan ni ko ada chance la nak menang netbook tu. kira cam peraduan ke lucky draw gitu (klau xsilap mak le)

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea