Tuesday, January 31, 2012

Sarapan di hari minggu

Jot Down by Mummy Dasy at 10:09 AM
Ari minggu breakfast pancake sebab cik puan Daneen teringin sangat2...
Sabtu masa belanja barang dapur dia paksa Mr.hBy amik Pillsburg instant pancake nak taknak Mr.hBy sebagai ayah yg mithali belikan jugaklah...




Jangan tertipu dengan gambo, hehehe atas jek yang lawa bawahnya x jadi cam kat Mc'D pun huhuhu



Cik Puan yang separa minah salleh, makan pancake guna tangan pastu syrup kat sebelah tu macam sup dibuatnya



Dak kecik yang comot, tangan genggam kismis sebelah pegang air....
Sungguh tamak :)
Kalau kat umah, Mummy cuti selagi dia x ngantuk potong buah kecik2 dia dok kat bb chair makan sdiri smbl2 tu blh ah Mummy wat keje tapi bila dia da start ngamuk huhuhu memang xleh buat keje lain kena mengelola dia jek..
Fav. fruit dia pear ngan plum tp bila BLW ni lebih jatuh ke bwah kerusi dr masuk dalam mulut..
Danish xde masa ni coz dia x layan pancake2 ni tapi kalau lempeng berpinggan2 dia makan...




-Posted using BlogPress

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea