Sunday, January 1, 2012

Kejadian berdarah

Jot Down by Mummy Dasy at 12:04 PM
Hehehe tajuk x boleh blah...
Kejadian malam khamis kul 10pm, time nk tido...
Lepas AbgMok ngan Nenek amik kunci keta, trus kitorg masuk tido..
Tapi sebelum tu Mummy gi bilik sebelah cr getah rambut, Mr.hBy plak baru nak ambik bantal letak tepi tilam, Danish ngan Daneen da baring atas katil masing2, lampu smua da tutup
X smpi seminit dengar Syahmina menjerit2 nangis
Mr.hBy bgegas lari amik smbl ckp "kan ayah da cakap diam dulu jgn gerak"
tapi dia kalau da nangis xdenya nak dengan org melainkan Mummy, tp Mummy terus jek ikat rambut dulu, sbb da biasa dia jatuh gitu dr atas tilam bila da selesai urus diri sdiri baru amik Syahmina bwak msuk bilik air sebab nak basuh muka dia, bila da smpi dpan pintu bilik air br perasan mulut dia da berdarah2 tak berhenti2..
Mr.hBy suh called AbgMok suh patah balik, Mummy plak bila da tgk darah byk gitu jd x tentu arah coz mmg byk sgt darah yg kuar
Gigi atas br nak kuar, Mummy takut patah jek...
Tipon AbgMok, nenek ngan ucu x dapat2 huwaaa rasa cam nak nangis pun ada, nasib Mr.hBy ada dia yg urus semua letak ais kat bibir yg berdarah tu biar x bengkak, pastu letak madu ckit utk hilangkan darah
Alhamdulillah x smpi setengah jam da kering darah, akibatnya bibir atas da macam Angelina Jolie :)
kalau Mummy sorb kat umah huhuhu mau gabra..
Kata Nenek plak AbgMok bila dpt called suh patah balik sbb Syahmina jatuh berdarah macam ape pny laju drive...
Esoknya ari Jumaat, Mummy x keje jg bby and plan asal kitorg nak ke Pahang pun terpaksa diubah tambahan plak Mr.hBy demam...
Gambar Syahmina ngan bibir Angelina Jolie idak lerrr plak smpt amik coz ngah kelamkabut tu nak amik gambo mau kna marah wakakaka
Gambo darah kata baju ngan bantal tu pun Mummy amik masa tghmlm time pumping hehehe



- Posted using BlogPress

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea