Thursday, February 18, 2010

XTVT petang

Jot Down by Mummy Dasy at 9:16 AM
Sekarang setiap petang bertambah jadual untuk anak2 & mummy
coz sekarang diorang dah start ngaji.
Balik keje kul 5pm terus amik diorang terus anta ngaji.
Ngaji lebih kurang 20min jek x lama pun.
selalunye kul 6pm dah amik.

Tapi minggu lepas masa anta diorang ngaji.
Dalam keadaan hujan renyai rintik2 binatang ni lalu kat area tempat diorang ngaji.
DaSy & Mummy ala2 jakun pun ada coz selalu nmpk kat zoo tapi kali ni depan mata,
takut pun ada gak watnye binatang tu ngamuk dengar bunyi keta mau haru.
Binatang tu adalah KUDA.
Nampak tak, tak jelas sangat ah sekadar menggunakan hp camera itu jek yg mampu.
Rutin harian mummy pun semakin lama, semakin berubah.
Semakin padat nampaknye.


footer

7 yang membebel:

::cdot the dot:: said...

baru 2 long...bsok2 ko nak tambah 3, camne???terkangkang la ko...

Moon Death Spell said...

kalau dah 3 suruh dot jage... hehehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...kuda tu ada org tunggang ka

Mummy Dasy said...

cdot :: tulah pasal, kali ni dah pandai tunggu diorg beso ckit baru tambah 3 macam ko hehehe

Mummy Dasy said...

Moon :: huhuhu betul tu tgk terkangkang ke x ???

Mummy Dasy said...

Moon :: huhuhu betul tu tgk terkangkang ke x ???

Mummy Dasy said...

Alimaz :: Ada penunggangnye...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea