Sunday, February 7, 2010

Baby Boy

Jot Down by Mummy Dasy at 9:28 PM

Last few weeks,ada tulis N3 about my BFF yang bersalin.
Inilah hasilnya. Luper ah plak fullname tapi ada ASYRAFF panjang sangat.
Pastu azie pun panggil anaknye ASYRAFF.

Dear Friends,
nilah rupa anak Azie ye.
Comel bangat, muke pada aku ngan Edah ikut Azie masa ni.

Me gi ngan Edah + Adam (Edah son) + Daneen (my lil princess).
Gi Isnin lepas, kebetulan masa tu 1/2day coz DaSy xde org jaga lagipun Edah ada balik kg. tu yang wat plan g tengok Azie.
Masuk jek umah dia me terus merutai okey, coz dia leh duduk ala2 mengangkang tapi masih lagi dalam keadaan sopan.
Yang wat kitorang menjerit (me & Edah) x sesuai ah duduk camtu untuk baru 6 ari bersalin.
So sweet, gambo masa ni Azie g dapur buang pampers coz bb poopoo & nak amik susu.
BB boy ni dok menjerit nonstop, oleh kerana Azie g dapur, Edah lak melayan anak dia Adam BF, si Asyraff ni lak melalak macam ape nak susu, plak tu camne ntah tangan terlepas dari bedung, so apelagi as a Mummy amik jari dia terus sumbat dalam mulut xkan nak bagi susu aku plakkan.
Dapat jek jari terus senyap cotcotcot bunyi dia hisap jari.
Masa BB dok menjerit Edah lak wat statement "Ko dukung ah, aku takut budak nangis camni takut pengsan"
Hampagas tul tau, menakutkan jek, tu yang me dukung nasib masa tu angin Daneen okey, kalau tak, tak tau ape jadi.
Asyraff pasni leh lak kawan ngan Ean, Adam & Iman....

[Note : suke tengok budak2 kecik2 gini]

footer

5 yang membebel:

Ealyie said...

cun beb cunn... cun template baru hang nie.. ;)

btw, sooooo cute baby tu hisap jari.. tapi bila anak aku hisap jari, aku marah.. ahahaha...!

mummy_ayu said...

ala tomeinya..siap makan tangan lagi..lawa la umah baru.hari tu nak buka tak leh..nie baru boleh..rajin atie tukar tukar design..

cik EPAL said...

budak kecik sangat comel :)

Cinta Hatiku said...

suker ye?? bile lagi nak tambah..wakakaka..abis dah ke construction kat blog ni..lambat tul nak load..wakakakaka..load tak abis takleh nak baca..tulisan tak nampak nyah..takpe la..janji menari kan..ai like..skrg ni mcm senyap jer..sibuk ek??

::cdot the dot:: said...

huwaaaa..........anak azie....aku tak dpt tgk anak kwn2 aku....bila la aku nak blk kg ni...huwaaaaaaaaaaaaaa

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea