Friday, December 19, 2008

PC Fair & pembukaan AEON Bukit Indah

Jot Down by Mummy Dasy at 1:50 PM
PC Fair





Arini pagi2 kul 8.30am Mummy ngan Ayah dah kuar g PC Fair kat Persada Johor sekali tengok exhibitor pun belum buka booth lagi g makan kat KFC sat rupenye bukan kitorg jek org terawal ada lagi ghupe2nye :-(



Bile dah kul 11am g pintu depan Persada belum buka lagi tp masyaallah punya ah ramai manusia dah menunggu kat depan pic's mmg Mummy x amik masa tu battery hp kong coz lebih sgt main game. Tapi xpe maybe esok ayah nak g lagi nak belikan mummy laptop VAIO tu yg hp x dapat beli klu ada pun mummy dah berkenan Omnia ayah suh pilih Omnia ke Vaio so pilih ah Vaio hp tu nmpknye mummy kena beli sendiri ah N97 tgg ye..................



AEON Bukit Indah


Petang dalam kul 5pm g Bukit Indah punya ah ramai umat manusia tapi 1 jek x berkenan ngan Jusco ni parking dia terabur orang2 orang yg datang pun macam budak sekolah nak kena ajar tempat yang x boleh parking pun nak di parking hampeh tul :-P


A few pics taken so layanzzzzzzzzz




Suke tgk kat tengah2 macam ada chandlier light ngah amik gambo ada plak mamat cina ni lalu hampeh tul .



Daneen ngah melilau cari mummy cbuk tengok2 selipar kat Summit ayah ngah abang dah jalan kat depan


Ni adashow kat stage groundfloor, Daneen yang lebih nak tengaok coz dia suke tengok penari2 ballet ni manari pastu dia pun cbuk suh beli kasut tumit tinggi cam panari2 tu...:-)


Gambo2 bawah ni taken at Pizza Hut, banyak danish makan bolognaise & romano spagheti sampe 3 pinggan lapo sgt buat malu mummy jek org ingat mummy kat umah x bagi anak makan.






Banyak gak shop lot yang belum buka, in future x tau ah. Disebabkan shopping bag jusco tu yang dapat cume tuk yg new & renew so mummy suh nenek buat kad nak dapat beg free punya pasal. Setakat ni dalam kepala ada beberapa shop lot yang akan dihabiskan duit antaranya :-


1) Crocs - nak beli selipar Danish & Daneen


2) Big apple - x yah susah2 g Tesco Extra


3) FOS - shopping baju basah budak kecik 2 orang

4) Padini - mummy fav brand ni harga berpatutan

tapi butik Nike & Adidas macam x nampak ke terlepas pandang tu wallahualam....... tapi minta2 in future adalah rugi ah klu xde Mc'd pun macam xde...... tapi overall best lagi JJ Tebrau that's only my cents opinion.....


0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea