Wednesday, December 17, 2008

Mummy dalam dilema

Jot Down by Mummy Dasy at 8:03 PM
Oleh sebab mummy yg create blog ni so she want to express her feeling too.........



Sebenonya ngah dalam dilema nak tukar handphone ayah dah bg green light masalahnya sebelum ayah tukar fikiran dengan segera kena pilih yang mana 1 pilihan kalbu dalam fikiran ada 5 calon:-



Calon pertama







N97
coz macam lawo jek, lgpun mmg kali ni nak pakai phone yg smartphone mule2 nak pakai Iphone Apple sekali niece plak dah pakai, phone ni mcm small laptop klu g bercuti sng nak surf tenet kat dalam keta xyah hurung laptop yg gedabak. Tapi phone ni belum release lagi maybe 2009 nak tgg release kang ayah berubah hati terus dia kata "CANCEL" musnah harapan.





Calon Ke-2









Nokia 5800
Express music coz suke pattern dia tu jek kot lg pun senang utk budak kecik 2 org tu nak dengar lagu ngan tgk video. Lgpun selama pakai nokia ni walau terjatuh ke tercampak @ dicampak x cepat rosak cam brand lain.




Calon ke-3



Samsung Innov8
suke pattern dia jek kot n mp beso lain xde sebelum ni x pernah guna hp brand Samsung selain plasma & PC jek kat umah tu.







Calon ke-4






Samsung Omnia
xtau kenape sbb selalu baca review kat Cari kot yg mengatakan hp ni bessstttttt





Calon ke-5



SE Xperia X1
reason pun mcm kat atas kot ni dalm list jek org dah offer tu yang rambang macam2 nak









Tapi nak tahu mana 1 yang jadi idaman kalbu, jadi ke x beli jawapannya next week
so Tttuuunnnngggggguuuuuuuuuuuu..................

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea