Friday, October 17, 2008

Edisi sebelum & semasa Raya HEHHE

Jot Down by Mummy Dasy at 2:39 PM 0 yang membebel
01 September 08

Arini 1st day pose mummy x masak ape2 for lunch so they have to starved for the day untill mummy masak for berbuka pose. Pics taken masa ni ngah tgk tv sambil main ape bende ntah ni namanya lampu ni byk jual klu mlm merdeka.


Gambo ni taken by hp ayah budak Daneen ngah majuk nak tali pinggang x dapat terus lari g duduk bawah department baby kiko kat AEON Tebrau City. kecik2 dah demand hangin 1 badan ayah ngan mummy dibuat budak kecik ni.


Danish ngah tolong ayah ngecat abaikan perut ayah yg membose tu hahaha.


30 September 2008

Ni malam raya Danish yg amik gambo pakai hp mummy.



Hari Raya 2008

Ni gambo Daneen ngah melalak merintah air ngan makan terlalu banyak coklat. Hari raya semua yang dia nak dapat.




Pic mummy ngan Daneen dalam keta on d way nak g open house.







Ni pic Daneen mule2 malu nak amik gambo sembunyi belakang pintu, pastu kuarkan badan ckit nak wat peace konon tp x reti hehehe, last2 show off gak tp ayah plak interframe.







Ni ngah buat2 tido konon yg kat mulut tu la ni mmg dah x leh lepas.




Ni dalam keta lg br blik open house gak singgah Danga Bay g makan lg.




















Wednesday, October 15, 2008

LAYANZZZZZZZZ

Jot Down by Mummy Dasy at 4:16 PM 0 yang membebel
22 JULY 2008

Sambungan hari jadi Danish ke 4 tahun dah jadi bersarang kat dalam camera baru Mummy nak masuk dlm blog sorry dear Mummy bz lately even Raya ke-3 dah start kerja sabtu ahad pun keje la ni baru ada masa ckit2 ni anta kek kat sekolah pastu teacher yg layan budak2 ni.













Ayah belikan kek untuk orang2 kat umah coz Daneen nak makan kek, layanzz gambo2 kat bawah ni Daneen yang terover excited coz dia punye b'day dah 2 tahun berturut2 jatuh bulan pose.

Gambo ni majuk coz Dabish tak kasi dia potong kek.
Waduhh seksi sungguh anak dara Mummy ni, over posing ah plak tapi rambut tetap serabut.


24 AUGUST 08

Masa ni nak kuar g Tesco beli barang dapur. Layanzzzz aksi2 dalam kereta





31 AUGUST 2008

Malam merdeka gi Danga Bay layanzzzzzzzz malam merdeka konon2nye sekali hampeh bunga pi biasa2 jek.

Daneen ngan pakusu masa dlm train .





Ayah ngan Danish kat belakang

Pakusu naik ape ntah nama benda ni kat funfair tu.
 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea