Wednesday, October 15, 2008

LAYANZZZZZZZZ

Jot Down by Mummy Dasy at 4:16 PM
22 JULY 2008

Sambungan hari jadi Danish ke 4 tahun dah jadi bersarang kat dalam camera baru Mummy nak masuk dlm blog sorry dear Mummy bz lately even Raya ke-3 dah start kerja sabtu ahad pun keje la ni baru ada masa ckit2 ni anta kek kat sekolah pastu teacher yg layan budak2 ni.













Ayah belikan kek untuk orang2 kat umah coz Daneen nak makan kek, layanzz gambo2 kat bawah ni Daneen yang terover excited coz dia punye b'day dah 2 tahun berturut2 jatuh bulan pose.

Gambo ni majuk coz Dabish tak kasi dia potong kek.
Waduhh seksi sungguh anak dara Mummy ni, over posing ah plak tapi rambut tetap serabut.


24 AUGUST 08

Masa ni nak kuar g Tesco beli barang dapur. Layanzzzz aksi2 dalam kereta





31 AUGUST 2008

Malam merdeka gi Danga Bay layanzzzzzzzz malam merdeka konon2nye sekali hampeh bunga pi biasa2 jek.

Daneen ngan pakusu masa dlm train .





Ayah ngan Danish kat belakang

Pakusu naik ape ntah nama benda ni kat funfair tu.

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea