Friday, July 15, 2011

Anak dara kami

Jot Down by Mummy Dasy at 4:37 AM

Ini ler anak2 dara kami hehehe
Yang kakak mmg dah x terkawal tingkah lakunya jgn smpi beso sudahlah
Volume suara mmg xleh control, perajuk smpi kat sekolah pun teacher ckp perkara yg sama tp bijak, boleh harap klu tang mencuci bilik air x disuruh pndi buat sdiri tiap2 pagi jd cleaner dlm bilik air.
Yang bb plak skang ni huwaaaa da macam boy ah plak nak btogel jek siang ari, da nak pndi ngiring mungkin sbb berat montot tu yg lmbt nak ngiring, berat da 6.5kg sungguh mbesar bagai johankan, skang hanya df sewaktu da tido selagi x tido dia hanya melyan botol bg CikB pun dia xnak tjerit2 minta tlg nak botol cesss..
Kakak cukup jeles bila org cakap muka bb cam abg sebijik miahaha dia jeles ah tu xpe cukup ah dia sorg yg asik bgaduh ngan abg nnt bb kamcing ngan abg

Jot's :: Harapan Mummy biarlah diorg mbesar jd anak yg solehah, bkn sng nak jaga anak dara kata org..

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea