Tuesday, March 15, 2011

CTG

Jot Down by Mummy Dasy at 4:12 PM

Arini 2nd day CTG
Kata nurse dah ada kontraksi
Sebenonya malam tadi dah ada rasa sakit perut tp ingatkan sakit nak ke toilet
Pesanan nurse yg membuatkan rasa kecut perut adalah
"Kalau makin kerap sakit malam terus gi hospital aeh"
Huhuhu baby tgg 17/3 aeh kalau nak kuar hehehe
Sebenonya Mummy x tau kontraksi nak bersalin camne sebab 1st ngan 2nd ada tanda trus g spital ni tanda xde lagi huhuhu
Bacaan CTG tu pun xtau mana 1 menunjuk kontraksi ngan gerak jantung bb...

0 yang membebel:

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea