Wednesday, November 24, 2010

Gadget

Jot Down by Mummy Dasy at 12:23 PM
Jengah ke Blog Rara
pasal N3 INI
sangat suke okey!

Baru berangan nak tunjuk Mr.hBy wacom yang macam gini kononnya
WACOM INTUOS 4 4' X 6' PTK-440 TABLET
sekali tengok rege, mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii confirm tak dapat.
Tapi bile tgk Rara punye yang tu confirm dapat dengan hasil titik peluh sendiri.

Jot's :: X sabar nak tgg next week, klu ah macam Doraemon ada pintu ajaib alangkah bagusnya *tetiba*

<--- PLEASE CLICK IT
footer

2 yang membebel:

mummy_ayu said...

ayu pun pernah gak berangan bab kalu la ada doremon tu..memang best!!

E.d.Y said...

dulu kecik2 tanya kat cikgu sekolah agama kat mana nak beli doraemon...huhu

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea